En smuk skål med græskar, blomster og brænde

Endelig fik jeg tid til at køre omvejen for at komme forbi posthuset. Ja – posthuset og posthuset – den skranke i den Brugsen, postvæsenet mener, vi hører til. Den ligger små 10 km herfra. I parantes bemærket lukker ‘posthuset’ kl. 17. Lidt svært at nå for de fleste, og derfor havde pakken også ventet på mig i en uge. Og jeg havde ventet på den.

Det var nemlig en pakke fra Drømmegaven, hvor jeg havde købt en flot skål, som jeg glædede mig til at få hjem.

Brugsen havde tilfældigvis også et par kønne planter, der ville passe godt i skålen. Og derhjemme var der brændestakken, en pose med træuld og selvfølgelig pyntegræskar. Få minutter efter, pakken var pakket ud, var der en dekoration klar på bordet.

Billede1

Jeg havde længe gået og luret på skålen. Den smilede til mig, hver gang jeg gik ind på Drømmegavens blog og sagde ‘køb mig, køb mig – jeg vil så gerne bo i Skivholme’.

Billede2

Det endte det da også med, at jeg gjorde. Jeg havde egentlig tænkt mig, at den skulle være en ude-skål og pynte på bordet foran B&B’en. Men den forstod at indynde sig, så den blev en inde-skål med det samme.

Billede3

For den er så flot med sin rustikke rust- og guldmaling, og den har små runde fødder at stå på, så der ikke dannes kondens under den. En god egenskab ved en inde-skål. Og så er den stor nok til, at der kan være noget rigtigt i den. Ikke en pjat-skål, men en skål med plads til mange slags planter og dekorationer hele året. Faktisk pynter den også, når den er tom, for den er også malet indeni.

God lørdag – håber, du også får tid til at pynte lidt i dag. Det bliver man så glad af.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.

8 kommentarer til “En smuk skål med græskar, blomster og brænde”

  1. Den er virkelig skøn, den skål. Det kan være, du stadig kan nå at skaffe en fra Nana 🙂 Din opsats i dag er en drømmeanskaffelse – den kan man bruge hele året – og den kan flyttes fra sted til sted alt efter, hvor man lige trænger til ny pynt.

   Like

  1. Pyntegræskar er dejlige og helt uundværlige i efterårspynten. Næste år kan du købe en pose frø til en 10’er – så har du masser og masser af dem. Men hvis pladsen er knap, koster de jo heller ikke så meget igen – og man behøver jo strengt taget ikke at have 100 🙂

   Like

   1. Jeg er helt sikkert på, at gemalen er enig i, at vi ikke skal have 100 😀
    Meeen… en skål med 4-5 stykker bliver det nok til. Må ‘på jagt’ en af dagene…

    Like

 1. Hej Karen.

  Godt at du blev glad for skålen! Og hvor ser den fin ud. Man kan se den er glad for modtagelsen 🙂 Tusind tak for linket! Jeg håber du når en masse af det du allerhelst vil nå i løbet af weekenden!

  Like

Der er lukket for kommentarer.