Sidste artikel i Magasinet Hebe i denne omgang

Tænk, at der er gået et helt år, siden jeg første gang skrev en artikel til Magasinet Hebe. Da serien ‘Livet på Dalsgaard’ startede. Det føles som meget kort tid siden. Mit pandehår er da heldigvis vokset ud igen, siden billedet blev taget, så jo – der er gået et år.

Billede14

Artiklerne har beskrevet livet hos os på Dalsgaard måned for måned, og nu er vi tilbage ved udgangspunktet: det skønne, glødende efterår. Tid til at stoppe, mens legen er god.

Billede15

Selvom mine artikler ikke længere er en fast del af Hebe stoffet, vil jeg se frem til hvert nyt nummer. For Hebe er et magasin, der strutter af livsglæde og glæde ved alle de ting, der gør livet sjovere og smukkere.

Havestof og blomster, lækkert tøj og cremer, mad, hobby og bøger – ja find selv på mere. Og skriv til Magasinet Hebe, hvis der er noget, du gerne ville læse mere om. For Hebe er et levende blad, og dem, der laver det, er meget søde, dygtige, åbne og begejstrede for spændende forslag og ideer.

Nu vil jeg i første omgang sætte mig til rette her i toget til København (er på vej til møde)  med min nye tablet (jubiii!!!) og grundigt læse det nye nummer, som du kan hente her. Det er helt sikkert, at jeg vil få inspiration til indretning både ude og inde og sikkert også til lækker mad. Måske vil jeg også kigge i nogle af de gamle numre, for de er allesammen tilgængelige på nettet endnu – og de er ganske gratis.

En stor tak til Hebe folkene for godt og hyggeligt samarbejde og for i det hele taget at have fået den gode ide at starte et spændende online magasin.

Hvis du vil gøre noget for Hebe til gengæld for de glæder, de giver dig, så gå ind og meld dig som fast læser og få en mail, når de nye numre kommer. Hebe betales af annoncer og frivillighed, og vil man have mange annoncører, skal man have mange læsere. Dokumenterbare læsere i form af et højt antal abonnenter.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Sidste artikel i Magasinet Hebe i denne omgang”

  1. Tak for fine artikler i Hebe! Og dejlige indlæg her på bloggen 🙂 Jeg abonnerer på Hebe. De har også skrevet en artikel om mig i forsommeren ’13, og jeg har annonceret i forrige nummer, så jeg er med på at støtte initiativet 🙂
    God tur til København!

    Like

    1. Tak Nana – det er et godt initiativ, og jeg er lige i gang med at snakke nogle detaljer på plads om at skrive noget andet i Hebe – det bliver sjovt. Men sådan nogle initiativer har brug for, at vi som læsere støtter dem, ellers visner de igen. Det vil jeg skrive mere om en af dagene…

      Like

Der er lukket for kommentarer.