Eftermiddagstur efter regnen

Regnen holdt op fredag eftermiddag, lige da weekenden startede. En diset sol brød frem over sensommerlandskabet. Tid til en hundetur til ‘Østrig’ – den bakkede mark lige over for der, hvor vi bor.

Billede5

Der, hvor der er den dejligste udsigt.

I markkanten vokser de vilde Sankthansurt.

Billede6

Og hegnet er fyldt med røde bær.

Billede7

Nabo Villys heste kommer og hilser på – de okser op ad bakken for at få et par totter græs – håndfodres, vil de, selvom der er masser af græs inde hos dem også. Det kender vi også fra køerne – de vil bare gerne snakke lidt.

Billede8

Nedad bakken igen mod huset.

Billede9

Og se i forgrunden af billedet? Netop. Puma kom for at gå med på den sidste del af turen, Så hyggeligt med en sidst på eftermiddagen tur sammen med hund, mand og kat.

God weekend – håber din også bliver med masser af hygge. For det er jo det, der gør livet så dejligt.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Eftermiddagstur efter regnen”

  1. Det er fuldstændigt rigtigt Karen og I bor så skønt, det er mange gange de små ting der betyder mest her i livet :-).
    Vi regner med at køre til Blomstergården i morgen omkring middagstid, så må vi se om vi render over hinanden eller drukner i regn ;-). Glæder mig, skal have bestilt nogle knolde 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: