Magasinet Hebe – det store sommernummer

Så er det store, gratis sommernummer af Magasinet Hebe udkommet med alt til en dejlig sommer.

Hebe2

Der er artikler om to skønne haver: en landhave og en forunderlig rosenhave. Der er blomsterbuketter, haveindretning og meget mere havestof. Nina Ewald skriver i magasinet om sin nye bog om indretning med højbede i haven – sådan nogle kunne jeg godt tænke mig et par stykker af – med sneglekant.

Hebe1

Der er lækker sommermad, tips til sommerlæsning, let og luftigt sommertøj, skønhedstips og meget mere. Der er også lidt i den praktiske ende, der nok er værd at læse. Blandt andet om, hvordan man undgår indbrud, mens man er væk, tips til bilferien og en god checkliste over ting, man skal huske at have med i bilen.

Og så er der selvfølgelig min artikel om Livet på Dalsgaard. Sommer i haven, i B&B’en, i køkkenet og på marken. Den vil jeg da ikke glemme at nævne – den er god, jeg ved det, for jeg har selv skrevet den 🙂

Hebe3

Hent det nye nummer af Magasinet Hebe her – helt gratis – og gør klar til at hygge dig godt og længe med de mange artikler og skønne billeder.

God læsning og god fredag.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Magasinet Hebe – det store sommernummer”

 1. Nu for jeg fundet ud af hvorfor jeg ikke kan se det. Når jeg går ind via det nederste link kommer jeg ind på det rigtige nummer af bladet, men ikke via det første link i dit indlæg.

  Like

  1. Tina (Hebes ‘mor’) må have glemt at opdatere på hovedsiden. Det første link viser direkte til Hebes hjemmeside, det andet til det nye nummer 🙂
   Det er sådan en god ide med højbede – jeg ville gerne have hele køkkenhaven i sådan nogle – med sneglekant og med kirkegårdsgrus mellem dem, så man bare kunne brænde ukrudtet.

   Like

 2. Altid sjovt at læse din artikel i Hebe :-). Nu har jeg bladret det igennem tre gange, og jeg kan ikke se den side med Nina Ewald. Den springer side 60 over hos mig!

  Like

Der er lukket for kommentarer.