Ah – et nyt nummer af HEBE

Så er det nye nummer af Magasinet Hebe kommet.

Billede1

Fyldt med sommer. Sommerhaver, sommermad og sommerglæder.

Besøg hos blomstermaleren Tina Jensen i hendes skønne have, glimt fra Chelsea og et besøg i Pæonhaven. Masser af haveinspiration og skønne billeder. Ja, også fra vores have og vores smukke omgivelser, selvfølgelig.

Billede2

Der er mad, indretning, loppefund, gør det selv og meget, meget mere.  Og lækker shopping til have, stue og køkken. Hebe er en af livets gratis glæder, som man absolut bør kaste sig over uden tøven.

Har man en tablet eller en bærbar, kan man downloade magasinet som pdf og læse det i en liggestol i haven eller i sofaen alt efter vejr og vind.

Billede3

Sådan en lille flad sag, kunne jeg godt tænke mig – men i år bliver det ikke. Årets overskud i B&B’en er brændt af på forhånd – taget er blevet malet, og det er en daglig glæde. Et kæmpe løft til hele ejendommen. Så pyt med tabletten – de er sikkert også blevet billigere næste år.

God lørdag – og god læsning.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Ah – et nyt nummer af HEBE”

 1. Ja, jeg så godt at I er med. Jeg vender snart tilbage og læser artiklen og ser rigtigt på billederne. Jeg bladrede hurtigt igennem fordi jeg selv har en annonce med for Drømmegaven. Og sådan én har jeg ikke prøvet at lave før 🙂

  God pinse, Karen!

  Like

 2. Hej Karen. Jeg vil glæde mig til at læse hele bladet – og ikke mindst dit indlæg. Og en Ipad – det må du ønske dig, den er ret smart 🙂
  glædelig pinse
  Jette

  Like

  1. Tak i lige måde, Jette 🙂 Du har vel et par travle dage foran dig. Der bliver også holdt friluftsgudstjeneste hos os på mandag . Man skal jo ud og synge I al sin glans nu stråler solen. Ellers bliver det da ikke rigtig pinse. vh/Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.