Kom maj, du søde milde – Nyt nummer af HEBE

Kan du lide blomster? Og planter? Billeder fra skønne haver, man kan besøge? Smukke dekorationer, man kan lave? Lækker mad, man kan lave – og spise? DIY? Tips og tricks til det ene og det andet?

Og mest af alt – kan du lide forår, sommer og solskin? Så skal du gå ind og læse det nye nummer af Hebe, der er på den digitale motorvej lige nu. Et sprudlende nummer så fyldt med maj, grønt, blomster og livsglæde, at man helt bobler over.

Picture1

Der er haver af alle slags – små haver, store haver, landhaver, byhaver. Der er tøj og tilbehør, og der er selvfølgelig også en artikel fra Dalsgaard – hjemme hos os. En artikel om den skønneste tid, man kan forestille sig, og som er lige her og nu.

Picture2

Jeg har selvfølgelig også en opskrift med i dette nummer – den skønne forårspizza med asparges, som jeg har tænkt mig at lave i aften.

Picture3

Der er meget, meget mere i bladet – så und dig selv en lille pause til at fordybe dig i de skønne billeder og historier.

Endnu en gang – god fredag.

 

 

 

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Kom maj, du søde milde – Nyt nummer af HEBE”

 1. Hej karen. Sikke en fin artikel du har skrevet – og ikke mindst ser opskriften på din pizza utrolig lækker ud. Den må også prøves 🙂
  God weekend.
  Jette

  Like

  1. Tak 🙂 Det er dejligt at skrive til Hebe. De vil gerne have lidt mere tekst, end jeg synes passer til et blogindlæg, så jeg får rigtig lov at rulle mg ud. Mht. pizzaen, så skal du bare prøve den. Jeg blev så pizzasulten af at se billederne i Hebe (som jeg ganske vist selv har taget), at jeg lavede en i går. Vi fik lige rester til frokost 🙂
   vh/Karen

   Like

 2. Det ser ud til at være et spændende blad – det kender jeg slet ikke.
  Hvor forhandles det ???
  Knus Susanne

  Like

   1. uhhh jeg har allerede været ind og kigge… det ser mega spændende ud……
    Tak for tippet…..

    Like

 3. Tak skal du fik Karen.ja vi glæder os tihvertifald hver gang Hebe udkommer.
  Go`Weekend

  Like

 4. Tusind tak for henvisningen til dette skønne magasin, som jeg glæder mig til at nærlæse
  hilsen Birgit

  Like

Der er lukket for kommentarer.