Kan du høre græsset gro?

Shhhh – kan du høre det? Græsset gror. Og ahornens blade er ved at folde sig ud.

Billede3

Det er som en sagte raslen, en mumlen, en kriblen og krablen, som når ens fod sover, og er ved at vågne igen.

Det drypper med stille grøderegn. Det er ny begyndelse. Vækst. Nyt liv.

Billede1

Ok – ok – inden vi bliver alt for lyriske her – det ER en skvalderkål, der har sneget sig ind omkring fuglebadet. Så skal vi tage det hele på en lidt mere barmhjertigt detaljeskjulende afstand?

Billede5

Aaaahhhh. Jeg luger i morgen. Nu nyder jeg bare det hele – skvaldere inklusive.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Kan du høre græsset gro?”

  1. Go`Morgen.
    Og svaret er nej jeg hører ikke til i Baron von Münchhausens Eventyr.og skulle jeg kunne høre Græsset gro.så ville der med Garanti være nogen der siger Hansi for hulen,hvad har du nu røget 😎 eller har du nu igen spist noget som du ikke kunne tåle at drikke O:).men smukt er det i og omkring Skivholme røget eller spist noget eller ej 🙂
    Go´Torsdagsdag

    Like

Der er lukket for kommentarer.