Hebe i april – påske, mad, have og hygge

Denne gang er Hebe fyldt med forår, påske, æg, pynt, blomster, køkkenhave og meget mere.

Hebe1

Artikelserien om årets gang hjemme hos os i Skivholme fortsætter i dette nummer med påskefryd og fokus på farven gul – gul som påskeliljer, gul som forsythia og gul som citroner. Rent apropos citroner, er der også et par lækre opskrifter, der er værd at prøve.

Hebe3

Det er stadigvæk en oplevelse, hver gang Hebe kommer. Jeg tror aldrig, jeg bliver så blasert, at jeg ikke bliver vildt glad og lidt benovet over det færdige resultat og over, hvor flotte mine billeder bliver, når de kommer i professionelle hænder.

Hebe2

Gad vide, om ikke alle har det sådan inderst inde? Det tror jeg næsten. For eksempel – uden sammenligning i øvrigt – mon ikke Claus Dalby bliver himmelhenrykt, når han ser sine færdige blomsterbøger? Rører ved det silkeglatte omslag og ser de strålende billeder? Shakespeare jublede sandsynligvis, når hans skuespil blev opført. Fru Pedersen fra Fru Pedersens Have vil sikkert blive stum af fryd, når udsendelsen om hendes have kommer i fjernsynet. Og Mozart – den geniale lille krukke – var vel ør af lykke, når hans musik blev spillet af et orkester.

Hvad har de ting så til fælles? Jo – ganske enkelt det, at alle de ‘produkter’ – skuespil, bøger, fjernsynsudsendelser og artikler – kræver mere end en enkelt persons indsats. Det er layoutere, trykkere, skuespillere, kamerafolk og musikere og mange flere, der gør det endelige resultat til det, det er. Det er i samspillet værdien opstår, og det er nok værd at huske.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Hebe i april – påske, mad, have og hygge”

 1. Hej Karen.
  Ja Hebe er et dejligt livsglad og inspirende magasin, som jeg også er rigtig glad for. Og som du skriver, det er samspillet mellem mange forskellige, der gør det. Det er spændende at du skriver deri, jeg følger med 🙂
  Du kan tro jeg glæder mig til at se Fru Pedersens have udsendelserne. Det er jo også et samspil mellem mange, at lave sådanne programmer. Tak for linket 🙂
  Rigtig god weekend.

  Like

  1. Jeg vil se dem på nettet – du har jo lovet et link 🙂 Man kan altid bruge inspiration, og det er også dejligt bare at se og nyde. Også god weekend til dig – trist, at det lige blev så koldt og vådt til weekenden, men vi må jo tage tøj på, så det passer til vejret 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.