Påskedekoration med ranunkel

Ranunkler er så smukke. Nærmest ufatteligt perfekte.

Billede5

Der skal egentlig ikke noget til at pynte  på sådan en. Men den gør sig fint som centrum i en lille påskedekoration som den, jeg lavede som værtindegave.

En lysegul potte, lidt træuld, en lille betonfugl – hjemmestøbt – og et par påskeæg – hjemmelavede.

Billede6

Æggene er styroporæg med servietdecoupage – man bruger kun det yderste lag,  det med tryk på og så decoupagelak. Servietten stammer fra mit besøg hos Bonderosen i lørdags. Susanne, der ejer Bonderosen, havde selv lavet sådan nogle æg, og de var ikke til at stå for, så jeg måtte også have en pakke servietter med hjem og lave en bakke æg. Gad vide, hvem der får ideen at trykke servietter med uddrag fra gamle franske regninger? Der er nogle meget kreative mennesker rundt omkring.

Billede7

Støbeformen til den lille fugl har jeg købt hos Panduro, da jeg købte formene til koglerne og efeubladet.

Der er så mange sjove ting, jeg gerne vil lave – gid døgnet dog havde nogle flere timer.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

9 kommentarer til “Påskedekoration med ranunkel”

 1. Jeg er vild med en fin / romantisk dekoration med et råt indslag af cement fugl eller dine efeu blade.Jeg tænkte på din blog i weekenden, da jeg i Rema 1000 så små beton/cement fugle under spot varer.

  Like

  1. Hej Pia,
   Dem så jeg slet ikke – jeg var på jagt efter haveskoene, men allerede lørdag var der ikke flere i standardstørrelsen, så jeg fortsætter i haven med de gamle slidte træsko 🙂 Men man kan købe mange søde ting i de knap så dyre forretninger – det er bare om at holde øjnene åbne. Dejligt, at du kom til at tænke på min blog – det er jeg glad for. vh/Karen

   Like

 2. Rigtig sød dekoration – er pjattet med æggene.
  Har lige læst Hebe – et fantastisk billede af marken ned mod bækken.

  Like

 3. WOWWW ! Hvor er den smuk ❤
  Go´ fredag og god weekend. Jeg skal til kobberbryllup på Vejlsøhus / AQUA Akvarium & Dyrepark.
  Det er med guidet rundvisning ved ankomsten og Festbordene vil være dækket op foran de store akvarier – glæder mig ufattelig meget ❤

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: