Aprilsnar

Det er i dag, man skal ringe til sin arbejdsplads og sige:

“Chef? Jeg kommer på arbejde i dag.”

Og så råbe Apriiiiiilsnar, smække røret på og gå i haven resten af dagen. Det gør man nok ikke. Men det kunne da være sjovt – om ikke direkte karrierefremmende.

Billede5

God 1. april.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “Aprilsnar”

 1. Hahahaha…….den skulle jeg ha’ gjort med skolen i stedet for at skrive på elevplan(som vi skal). Er nemlig syg i dag….

  VH Hanne/KunstnerKram

  Like

 2. Da jeg så billedet af de smukke vibeæg, kom jeg til at tænke på at sådan nogle havde jeg også engang – men nu er de der ikke mere. Måske de ikke er så hårdføre.
  Hilsen
  Karen

  Like

 3. Ja man kan blive snøret i dag….. Den mindste af vores piger, lavede også aprilsnar med mig i morges – og jeg hoppede selvfølgelig på den. !!!! 🙂
  God dag til dig

  Like

  1. Jeg hoppede også i med begge ben, da den sædvanlige ‘Pas på – der sidder en stor edderkop lige bag ved dig!’ kom her til morgen – men ok – ingen er vel skarpest klokken 6 om morgenen, vel?
   God dag til dig også.

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: