Magasinet Hebe i marts

Foråret er kommet til Hebe. Endnu et lækkert on-line magasin, hvor man kan se, hvordan Camilla Plum dyrker tomater, læse om os her på Dalsgaard i Skivholme – og meget, meget mere.

Billede2

Sidst på eftermiddagen, når der kommer lidt ro på, vil jeg tage en kop te og fordybe mig lidt i alle de mange ideer og artikler.

Denne gang handler min historie om noget, alle faste læsere kender til. Om haven, naturen og dyrene omkring os. Både de vilde og de tamme – naturligvis inklusive historien om Heldig, vores klappekalv – nå nej – snart klappeko, for Heldig venter sig og skal have kalv i april.

Billede1

Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at spænde af. Lad os håbe, at naturen vinder, og at hun ikke kommer med kalven for at vi skal give den flaske. Det er hun jo opdraget med…

Gå ind og hent det nye nummer af Hebe her – og husk, at man også kan downloade det som pdf fil.

Billede3

Så kan man sidde hyggeligt i sofaen med det ligesom med et papirblad – hvis man altså er så heldig at have en bærbar eller en tablet – uha – sådan en ønsker jeg mig.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Magasinet Hebe i marts”

  1. Mojn.Ja et ekstra tykt nr af Hebe denne gang.og vi krydser fingre at Heldig tager og passer sit lille Barn når det engang kommer til Verden
    God Søndagsdag til Folk og Fæ i Skivholme

    Like

  2. Tillykke med Heldig – Ja vi må håbe, at naturen vinder. Ellers er I jo nok klar med sutteflasken 😉

    Venligst Birte

    Like

Der er lukket for kommentarer.