Aftenhimmel over Skivholme

Vi er midt i en af de der djævleuger, hvor man skal noget både morgen, middag og aften. Ting, man enten skal eller gerne vil være med i og mange af dem. Det høje tempo skal holdes, uanset om man er ved at glemme at trække vejret.

Så er det da dejligt, at naturen giver antistress-hormoner og tvinger en til lige at dvæle et øjeblik. Vandkrystaller i atmosfæren har i de sidste dage givet os nogle fantastiske solopgange og -nedgange. I går mellem halv seks og seks:

Billede4

Først en ildkugle på himlen.

Billede1

Så en halv.

Billede2

Og til sidst kun genskinnet af en sol, der var på vej om for at jage kinerserne op.

Billede3

Bedre end nervepiller.

God onsdag – onsdag er det vist, ikke? Jo. Onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Aftenhimmel over Skivholme”

 1. Det er fantastiske billeder du tager Karen. Her kan vi kun se solopgangen, den har også været smuk de sidste par morgener.
  Det er jo særlig flot, når man kan nyde sådan et sceneri ud over de åbne vidder.

  Like

   1. I min Tid i Marinen var det bedste jeg vidste en Solopgang/Nedgang når jeg havde Vagt på Broen.om det så var i Atlanten i Østersøen i Biscayaen eller et helt andet sted at følge Moder Sol komme op eller forsvinde i Havet blev jeg aldrig træt af

    Like

Der er lukket for kommentarer.