Det nye nummer af Hebe er på ‘gaden’

Det nye nummer af Hebe er på gaden. Måske er det mere rigtigt at sige, at det nye nummer af Hebe er på den digitale motorvej. Hebe er jo et online magasin. Denne gang med temaet Nordlys – ordet delt i to, så man tænker både på Nordlys og Nordisk Lys – det lys, der er på vej tilbage til os.

Billede2

Også denne gang er der en flot opsat artikel om Dalsgaard – nemlig os, kræene, maden og blomsterne. Det er sjovt at være med i sådan et magasin – sjovt at skrive, sjovt at finde og tage billeder og allersjovest at se det hele se så flot ud i den endelige udgave.

Billede1

Som sædvanlig er der mange interessante artikler og mange flotte billeder. Der er en hel masse spændende havestof – blandt andet en rigtig god artikel af Tine Albinus fra Albinus Frø, der sætter gang i havedrømmene. Og man kan lære at flette en kurv.

Der er meget, meget mere på de 104 sider – loppefund, antik, lækkert tøj, mad og indretning – så hvis vejret holder, hvad meteorologerne lover for i dag: isslag og slud, var det måske en rigtig god plan at blive inde og læse det nye nummer af Hebe.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Det nye nummer af Hebe er på ‘gaden’”

Der er lukket for kommentarer.