Bloggen har to års fødselsdag

Der er gået et år igen. I morgen er det to år siden, jeg skrev det første indlæg her. Nu er der næsten 600. Det er egentlig temmelig mange. Og de bliver læst af flere og flere. I starten var det kun min mor og mine nærmeste venner, der læste med. Nu er der 700 på en stille dag og små 2.000 på de livlige dage. Det er fantastisk – tusind, tusind tak for, at I læser med.

Nye mennesker er kommet ind i vores liv via bloggen.  Nogle i den virkelige verden og nogle i den virtuelle. Det er dejligt. Det er skønt at lære nye mennesker at kende. Jeg er meget glad for jer læsere og jeres søde og tit underfundige kommentarer. Og det er rigtig hyggeligt, når nogle af jer besøger vores Bed & Breakfast for at se det hele i virkeligheden. I er nok blevet lidt skuffede, selvom I har været søde ikke at sige det – for perfekt er her ikke, det ved vi godt. Kun drømmen er helt perfekt, og selvom vi løber som gale, er der altid noget, der trænger til at forbedres, repareres, males, kalkes eller luges – og lige for tiden er det hele et stort mudderbad. Men hyggeligt, det er her for både mennesker og dyr.

Billede1

Der er kommet annoncer på bloggen i løbet af året. Jeg er kræsen med dem. Vil kun have annoncer for noget, jeg selv kunne finde på at blive fristet af: sjove og nyttige dimser og kønne ting og planter. Bliver jeg så rig af det? Nøh – jeg har i skrivende stund tjent 623 kroner på et halvt år. Jeg får ikke penge, når I klikker på annoncerne, så klik bare løs. Det koster ikke nogen noget. Kun hvis I også køber noget, mens I er inde via min side. Så får jeg en lille procentsats, som selvfølgelig er velkommen, men ikke et bærende element i husstandens økonomi. Det bærende element i økonomien er, som det er for de fleste af jer, arbejde. Nogen gang hårdt, nogen gang sjovt, nogen gange uhyrligt kedeligt, andre gange fantastisk inspirerende.

Picture8

Det bærende element i vores liv og dermed også i bloggen er stadig og vil blive ved med at være hverdagslivet. At jeg elsker at bo på landet, elsker naturen,

Billede4

landsbylivet,

Billede1

at lave mad, bage og sylte

Billede3

og at gå i haven.

Billede4

Så hvis I vil være med endnu et år, ja så kører vi videre. Jeg overvejer lige nu at bage en fødselsdagskage. For enhver undskyldning gælder for at bage en kage.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

9 kommentarer til “Bloggen har to års fødselsdag”

 1. Hej Karen
  Også et stort tillykke herfra, med de 2 år. Bliv endelig ved, til stor glæde – inspiration – underholdning til alle os, der følger med på bloggen.
  De bedste hils’ner
  Karen

  Like

 2. Hej Karen!
  Tillyke med de 2 Aar.jeg har nydt de indlæg jeg nåede at læse,og med hensyn til B&B så forholder det sig sikkert for de flestes vedkommende at man vælger B&B for det som det er,forventer man Luksus så vælger man et 5 * Hotel.vi glæder os tihertifald til på Lørdag
  hav en skønherlig Søndadsaften og en god Start i den nye Uge.

  Like

 3. Også et stort tillykke med bloggen fra mig. Jeg er inde hver dag for lige at se hvad der sker der vest for Aarhus.
  Flere af dine opskrifter er blevet afprøvet her i mit køkken, og som regel til stor glæde.
  Så bliv endelig ved med dit lille tidsfordriv, det er til stor glæde for mange, tror jeg.
  Hilsen herfra

  Like

 4. Stor tillykke fra en bondekone, der også er vild med Lone Landmands Makronsnitter Ydermere har jeg haft den fornøjelse at opleve Lone Landmand og Søren Sørøver i action i mit private køkken til et middags arrangement ifm. med et bestyrelsesmøde – super oplevelse. Ros til din blog Karen, den er ligetil og inspirerende. God søndag med masser af solskinshilsener fra Marianne

  Like

 5. Du har da helt ret – så igang med at bage 😀
  Her skal der også bages – Det bliver dog Lone Landmands bløde kardemommeboller i dag – Sorry 😉
  Og så et stort og hjertelig TILLYKKE med de 2 år i morgen – HIP HIP HURRAAAAHHHH
  Jeg er nyder virkelig din blog i fulde drag – TAK fordi du så gavmildt deler ud 🙂

  Like

  1. Tak søde Sanne 🙂 Jeg bager også tit efter Lones opskrifter – især er jeg vild med makronsnitterne – bager dem som regel med hjemmelavet mirabelsyltetøj – mums. Bloggere er jo ikke konkurrenter, vel? Nærmere kolleger synes jeg. Der er altid plads til endnu en god blog.
   Rigtig god bagesøndag. Jeg skal også bage brød til ugen og lave appelsinsyltetøj i dag – og gøre lidt rent efter mudrede hundepoter.
   Mange hilsener, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: