Småkager med nye billeder

En af mine mest populære opskrifter – småkager med rosmarin, appelsin og krydderier er blevet udstyret med nye billeder. De gamle billeder var også gule af sparepærelys ligesom de gamle rødkålsbilleder, og det kan der ikke siges meget pænt om.

Billede4

Jeg har bagt kagerne i dag og samtidig taget nye billeder. Billederne er bedre, men kagerne er helt, som de plejer at være, og de smager som altid helt urimeligt lækkert. Så prøv dem endelig!

Billede6

God søndag aften.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Småkager med nye billeder”

 1. Må jeg bede om din hjælp/bedste gæt? For jeg lavede dejen i går og har rullet den og sat “pølserne” i ovnen. MEN flere timer efter, som det mig, at jeg glemte at putte appelsinskal i. Tror du, at jeg kan tage dejen ud og lune på køkkenbordet, rive appelsinskrællen og ælte dejen igen., og så rulle nye “pølser”? Jeg var vildt begejstrede for dem sidste år, så jeg ærgrer mig over min glemsomhed.

  Like

   1. Tak, fordi du gav dig tid til at svare mig på mine små-forglemmelser, selv om der er så meget for tiden. Jeg æltede dejen om, og det gik fint. De er skønne og interessante de småkager.
    Glædelig jul og tak for hyggestunder med læsning af din positive gengivelse af hverdage.

    Like

Der er lukket for kommentarer.