Og rødkålen? Den gode gammeldags rødkål?

Glemte jeg at skrive i går, hvordan man laver den bedste, hjemmelavede rødkål? Det er nok, fordi jeg har gjort det før. Her.

Billede1

Faktisk var den opskrift den mest læste i december måned sidste år. Og det har længe ærgret mig, at billederne til indlægget var så dårlige. Gullige af sparepærelys.

Jeg har taget nye billeder til indlægget – nu hvor rødkålssæsonen er over os igen, og der sikkert er mange, der lige vil checke, om de nu også kan huske, hvordan man gør. Det er jo trods alt et år siden, det sidst var jul, og rødkålssæsonen toppede.

Billede2

Så nu kan I læse om at lave rødkål uden at græmmes. For sådan et rødkål er faktisk rigtig smukt, og det skal dårlige billeder ikke have lov at ødelægge.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Og rødkålen? Den gode gammeldags rødkål?”

 1. mojn i Skivholme!
  tak fordi du erindrer os at det er Blaukraut tid igen.det er altid en fornøjelse at lave denne skønne spise.til medister deller og steg som salat, mumsfilibaba,
  go´tirsdagsdag

  Like

  1. Jeg elsker også rødkål – især på den her årstid. Blaukraut – hehe – husker du den gamle tungevrider: Blaukraut bleibt Blaukraut und Brautkleid bleibt Brautkleid? Sig det 100 gange uden at rode rundt i det 😀

   Like

Der er lukket for kommentarer.