Den smukkeste dag i 100 år

Den smukkeste dag i 100 år var i går. Det er ganske vist. Lige fra solen gik op (noget sent, hvis man absolut skal klage over noget), disen lettede, og sollyset glimtede i dugdråber og spindelvæv.

Billede1

Og til aftenen faldt på (noget tidligt, hvis man absolut skal klage over noget) med en solnedgang, der satte himlen i brand.

Billede3

Det var en dag, hvor det var en forbrydelse at være inde. En dag skabt til skovture, hvor man kunne tage ud og beundre løvets mange farver.

Billede2

På afstand.

Billede3

Og tæt på.

Vi var ude, så meget som hverdag og arbejde tillod det.

Billede5

Så hvis du sidder og venter på en opskrift på kage med det sidste af hokkaidoen, må jeg skuffe dig. Det bliver først i weekenden. Den kan også sagtens holde sig. For det var virkelig ikke til at stå inde i køkkenet, når hele verden var udenfor. Nogle gange er hele verden indenfor. Og så er det dejligt at være i køkkenet og hygge sig i stuen. Men ikke i går.

Billede4

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Den smukkeste dag i 100 år”

 1. Himmelske billeder. Jeg bliver også helt stille, når solen går sin gang på himmelbuen og fylder mit sind.
  God weekend – hokkaido – or no hokkaido

  Like

 2. Go morgen
  smukke bileder af et smukt land.hvorfor søge andre himmelsstrøg når man kan udforske lille dannevang
  go fredagsdag

  Like

  1. Det er en smuk, smuk årstid. Jeg kan nu godt lide at rejse en gang i mellem. Men er man ikke lige så glad for at komme hjem, som man er for at tage af sted, skal man nok se lidt på, om der er noget i ens dagligliv, der skal laves om, tror jeg.

   Like

   1. andre himmelsstrøg kan være meget tiltrækkende,men der er mange der skal hvert år flere gange syd på men kender ikke lille dannevang mere end 5o km væk fra dem selv,og det er synd.

    Like

Der er lukket for kommentarer.