Gæsteskribent på Magasinet Hebe

Kender I Magasinet Hebe? Det er et gratis e-magasin, der kun udkommer på nettet. Et gratis livsstilsmagasin om bolig, indretning, have, planteformering, livsstil, mad opskrifter, mode, tips& trends, shopping og meget meget mere. En slags mini Isabellas, kunne man fristes til at kalde det.

Magasinet Hebe

I denne og i de kommende måneder, har Hebe inviteret mig til at være gæsteskribent. Det er jeg selvfølgelig meget glad for og stolt af. Det siger sig selv. Tænk at få lov til selv at være med til at præge et lækkert magasin, man godt kan lide at læse? Kan det blive meget bedre?

Det var et tilfælde, da jeg snublede over magasinet på nettet for et halvt års tid siden. Ordet gratis har altid været et af mine yndlingsord – måske har jeg skotske aner? McNaehrig aner, måske? Jeg tænkte i hvert fald, at det var værd at kigge nærmere på, og det var det.

Med det samme kunne jeg se, det var et spændende magasin. Selvfølgelig, fordi det handler om de ting, jeg så godt kan lide at lave. Have, mad, bolig og alle de kreative sysler derhjemme.

Billede2

Men også, fordi det handler om de ting på sådan en tilgængelig måde. Der er gode artikler og vejledninger til, hvordan man laver for eksempel blomsterkranse eller andre dekorationer og buketter, der er grundige havevejledninger til for eksempel dyrkning af forskellige planter, der er gør-det-selv tips til ting og sager til boligen, og der er lækre opskrifter. Og så er der også lidt tøj og nips, der kan friste og give et hint om, hvad der er oppe i tiden lige nu.

Billede8

Det er både en dejlig lille læsepause og et magasin, man vender tilbage til, for liiige at se, hvordan det nu var, de greb et eller andet an. Og så er der de skønneste billeder.

I oktobernummeret er der en artikel med en introduktion til os – altså til Bondemanden og mig og vores skønne, lille plet i Skivholme.

Billede2

De næste numre bliver så med bidrag fra mig – med opskrifter, ideer og dekorationer, der passer til årstiden – og jeg behøver vel ikke at sige, at årstiden lister sig hen mod jul, inden der er gået ret mange måneder, vel? Uanede muligheder og glæder.

Billede4

I Oktobernummeret er jeg i super selskab – det udkommer i dag, så gå selv ind og se, hvem af landets dygtigste have-mad-kage-grøntsagsguruer, der fortæller om dyrkning af hvidløg.

Magasinet Hebe har en Facebook side, hvor der tit er konkurrencer med spændende præmier. Der kan man også snart finde links til de tidligere numre. Oktober ’12 ligger derinde nu.

Du kan få et gratis abonnement på www.magasinet-hebe.dk. Bare gå ind på siden og tilmeld din mailadresse. Når magasinet udkommer, får du en mail med et link, og så kan du læse det online. Der er virkelig ikke noget at betænke sig på – bladet er finansieret af annoncer, og det bliver større og bedre, jo flere, der abonnerer på det. Er det ikke det, der hedder win-win?

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

13 kommentarer til “Gæsteskribent på Magasinet Hebe”

 1. Nej, hvor skønt for dig – og alle dem der læser bladet “Hebe”; det har jeg aldrig hørt om før nu. Til lykke med tjansen Karen!

  Like

  1. Tak 🙂 Ja, det med billedet var svært. Jeg er ikke så god til at blive fotograferet – bliver alt for stiv og selvbevidst – men det lykkedes alligevel at få taget et (et af et par hundrede forsøg, tror jeg), hvor jeg så nogenlunde normal ud 😉

   Like

   1. Jo, det var 2012 – nu har jeg fundet det rigtige og sikke fint interview og beskrivelse af dig:-)
    Venligst Birte

    Like

 2. Tillykke Karen – ja du kan da rolig rette ryggen og være stolt – godt gået.
  Jeg kendte ikke magasinet, men har tilmeldt mig og allerede fået en mail med tidligere udgaver af magasinet – oktober var ikke med – måske det kommer senere i dag.
  God weekend
  Karen

  Like

Der er lukket for kommentarer.