Livsstilsmesse på Clausholm

I går var jeg på livsstilsmesse i det flotte haveanlæg ved Clausholm Slot. Livsstilsmesse. Et ord, der er ret meningsløst, når man tænker over det. For en livsstil er vel ikke noget, man køber – på en messe?

Der var nu masser af inspiration og lækre ting, der kunne friste enhver uanset livsstil. De mange boder solgte ting til haven, ting til boligen, mad, tøj, smykker –

Billede1

og så var der en hel del stande med magnetiske armbånd, der skulle kunne få enhver dårligdom til at fortrække. En skønsom blanding af skidt og kanel. Skidtet vil jeg springe over og koncentrere mig om kanelet. For der var bestemt mange lækre ting og sager, masser af inspiration – og gode smagsprøver fra de økologiske avlere af kyllinger, lam og kalkuner. Aldrig har jeg set så store og flotte kyllinger, som dem fra Allégården.

Der var mange smukke ting i pileflet – krukkestativer, kurve og også flet i levende pil. Der var stande med havemøbler – og med humoristiske og glade indslag som de her gåsehoveder i porcelæn til pynt i potter og bede.

Billede6

En ny sjov måde at bruge kogler på:

Billede2

Og en rigtig nem og brugbar ide, hvortil man såmænd bare skal bruge 4 marksten og nogle planter. Den fandt jeg i afdelingen med haveanlæg og anlægsgartnere, hvor blandt andet vores nabo Anlægsgartner Fjeldsted, havde en fin udstilling.

Billede3

Ideen med de fire marksten og blomsterne har jeg tænkt mig at iværksætte allerede i dag – sådan en opstilling kan give et fint lille fokuspunkt i et fladt staudebed. Billeder vil følge, når jeg får købt mig et par egnede planter. Stenene må jeg op og finde i kanten af  marken.

Det var bestemt en hyggelig og også inspirerende udflugt, og jeg kan godt anbefale en tur dertil. Du kan læse mere om messen, der varer resten af weekenden, her.

Malurten i bægeret er, at alt i alt er 100 kr. i entre plus 20 kr. for parkering måske nok lidt meget for en salgsudstilling, der er overskuet på et par timer? Eller er det bare mig?

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Livsstilsmesse på Clausholm”

 1. Godt den ikke vil hjælpe med at køre håndskubberen – det er næsten ikke til at klippe græs, hvis man har et treårs barn foran sig, fordi man er alt for langt væk fra stangen og ikke kan lægge kræfter i.

  Like

 2. Nej, det er ikke bare dig! Og det er heldigvis heller ikke bare dig, der kan klare sig med at synes om noget, uden absolut at skulle have det med hjem. (Er det mig eller dig, der skal til optikeren; jeg kan kun se tre sten – men en god og gratis idé til efterfølgelse.)
  God weekend, Karen – klø lige din skønne hund fra mig 🙂

  Like

  1. 🙂 Tak i lige måde. Der er tre sten rundt og en på toppen – man kan bare ikke se den bagerste på billedet.

   Christie og jeg er på vej ud med mere vasketøj – hun elsker at ‘hjælpe’ med husarbejde – især med noget, der betyder, at vi skal udenfor.

   Like

 3. Mojn i Skivholme.
  Jo det er en stolt Pris,men du bor i Hovedlandet og der er Priserne moderate.Konen var i Bededadagsferien med sine to Søstre og deres Mor på Livsstilsmesse på Gavnø,15O CORONAS pr Snudeskaft.og det tager ikke længere tid at komme igennem
  Go Weekend.
  ps.
  fik du passet godt på
  Lommepengene???

  Like

   1. Yep den er jeg med på. 3 kilometer herfra på Hesede Hovedgaard bor Isabells Smith.hendes ting koster en flyvemaskine,de samme ting fks i melamin koster en trediedel i netto eller fakta.men folk køber det ,for det er jo fint at handle hos isabella.verden vil bedrages,og det bliver den.og at få inspiration med hjem er jo en skøn sidegevinst.
    Go´Arbejdslyst

    Like

Der er lukket for kommentarer.