I dag er det bloggens fødselsdag

I dag – den 13. januar – har bloggen fødselsdag. Det er et år siden, jeg første gang skrev noget her på bloggen. Det har jeg gjort mange gange siden. Helt nøjagtigt 287 indlæg er det blevet til – 288 med det her.

Om naturen,

Billede3

om haven

Billede3

om alle vores dyr

Billede2

Billede4

Billede4

om løst og fast

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

og rigtig meget om mad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg startede, regnede jeg faktisk ikke med, at ret mange ville læse det, jeg skrev. Jo, min mor ville nok, for hun er et godt menneske. Men rigtig, rigtig mange læser med hver dag, og det er jeg da vildt lykkelig over. Så tak til alle jer, der har fulgt med hele vejen – og tak til alle jer mange, mange rare mennesker, der er kommet til undervejs.

Bondemanden spurgte her den anden dag, om jeg kunne blive ved med at finde på nyt at skrive om? Nu hvor året har været hele vejen rundt? For der er jo mange ting, der gentager sig, som årstiderne skifter – og så spurgte han, om det ikke også snart var tid til at lave appelsinmarmelade igen? Jeg sværger, at han slikkede sig om munden ligesom Heldig, når hun ser madspanden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men der vil altid være nyt at skrive om, for dagene er jo ikke ens, vel? Grundsubstansen er. Man står op, man laver noget, man spiser noget, man laver noget mere, og så går man i seng. Det er den korte udgave. Det er ligesom, når man spørger børn, hvad der er sket i skolen i dag, og de svarer ‘Ik’ noget’. Dagene er aldrig ens – der sker altid noget særligt, der gør lige den dag til den dag, den er.

Magasinet Isabellas har sloganet ‘Vild med Hverdagen’. Det vil jeg gerne tilslutte mig. Og jeg vil også fortsætte med at skrive opskrifter, fortælle om havens planter, fortælle om dyrene og om løst og fast. Og jeg håber, I vil være med endnu et år, at I vil kommentere indlæggene, få lyst til at prøve opskrifterne, af og til sige ‘Godt, det ikke er mig’, og andre gange ‘Bare det var’. Men først og fremmest håber jeg, at I også vil være vilde med jeres hverdag, og at Dalsgaard i Skivholme kan være en lille del af den.

Nu vil jeg gå ned i køkkenet og bage en fødselsdagskage, til når Bondemanden og hunden kommer hjem fra jagt. Der kommer nok en opskrift i morgen.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

16 kommentarer til “I dag er det bloggens fødselsdag”

 1. Stort tillykke med din blog – den er bare SÅ dejlig – een af hverdagens skønne “læse-sider”. Og jeg er glad ved at læse, at du bliver ved med at berette om alle dine gøremål – og indvie os i dine herlige madopskrifter :o)

  Like

 2. Tillykke med 1 års fødselsdagen og bliv endelig ved 🙂
  Jeg har jo først fundet dig/bloggen for nylig og ville da blive grumme ked af det hvis du fandt på at stoppe 😦

  Nyder i den grad dine indlæg – ikke mindst dem om dyrene 🙂 Men sandelig også dem om mad – har også selv prøvet flere af dine opskrifter af – MUMS!

  Like

 3. Jeg var heldig (med lille!), at jeg faldt over din blog. Det ville være povert, hvis man kun syntes om juleaften. Da mine børn var små, foreslog jeg dem, at vi skulle fejre hverdagen hver fredag. Det var en festdag hos os med særlig fin dug, service og bestik, og min datter gik op og spurgte overboen: ” Vil De godt krølle mit hår; vi skal jo have fest i aften!” Så hun var parat, når jeg kom hjem fra arbejde.
  Hilsen og til lykke til alle på gården!

  Like

  1. Hvor sødt, Elsebeth 🙂 Fredag aften er også noget specielt og værd at fejre, og det er vigtigt, at man gør lidt ud af det for at markere, at det faktisk er en festdag – uanset om man vælger fredag eller onsdag.

   Like

 4. Så rigtig hjertelig tillykke med 1 års Føsdesdesdagen,og vi glæder os til at læse mere om det sted, hvor verden ikke er helt gået af lave,og det er rart at vide at du sætter så stor pris på at vi følger din blog.
  også go`¨søndag til hele gaarden,
  Hans

  Like

 5. Kære Karen

  Tillykke med 1-årsdagen – hvor tiden dog går og tak for mange livsbekræftende indlæg, som jeg håber, der kommer mange flere af.

  Venligst Birte

  Like

 6. Kære Karen
  Fortsæt endelig med at skrive. Jeg læser din blog med stor fornøjelse hver dag 🙂
  Hils bondemanden og alle de skønne dyr.

  Med kærlig hilsen
  Anette

  Like

 7. Kære Karen
  Stort tillykke herfra – er glad for at du fortsætter – kan slet ikke undvære det 🙂
  Karen

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: