Novembertågens egen skønhed

Nu rabler det for hende, siger I sikkert. Hvad kan være så skønt ved novembertåge? I en weekend? En lørdag!!??

Men der er stilheden. Ingen biler, ingen stemmer. Dryppen fra træerne. Konturerne, der sløres og kommer til at se mystiske og fjerne ud. Vores lille vej fører direkte ud i det ukendte og ikke bare til Borum.

Det bløde landskab bliver endnu blødere.

Køerne bliver til silhouetklip.

Og inde igen ligger katten og sover trygt. Hunden og Bondemanden er på jagt, og jeg skal bage. Fryseren er igen brødflov. Der skal bages krydderboller, kommenskringler og gulerodsboller – og der skal findes noget spændende i kødfryseren til lørdagsmiddagen. En tur med støvsugeren kan nok heller ikke springes over.

Fuglene skal fodres, Heldig skal fodres. Og så skal der hentes æg hos Helene. En aktiv lørdag ligger forude. Men lige nu vil jeg nyde freden lidt i nogle minutter mere. Gå ud og bare lytte og kigge lidt. For som Gnags synger i deres ‘Lav sol over Aarhus’: For at lære at se, må man kigge.

God weekend.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Novembertågens egen skønhed”

  1. yep al slags vejr har sin skønhed,fejlen er at mange kan ikke finde skønheden.en himmel der er oplyst af lyn er et smukt syn,regnen der falder og dråber der danser på asfalten og træer som er dækket af rimfrost men som sagt man skal finde det smukke i det,Go´Weekend.

    Like

Der er lukket for kommentarer.