Højt til himmelen

Landskaber er én ting – ‘skyskaber’ noget andet. Og alligevel hænger de sammen. Ville landskabet være lige så smukt – eller interessant – uden skyerne? Spillet mellem sol og skyer giver himmelen karakter – som rynker i et ansigt.

En vandrende sky kaster en vandrende skygge over markerne og ændrer øjets fokus. Bevares – en helt skyfri blå himmel er da smuk. Men er det ikke kun, fordi den er så sjælden en gæst? Og fordi det som regel er kortvarigt? Ville vi nordboere kunne trives med den skyfri himmel – altid?

Skyer fremhæver landskabets træk.

Får os til se, hvor stor himmelen er.

Giver variation og drama i landskabet. Skyer er smukke.

Med næsen i sky… God onsdag!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.