Når pynten bliver træt

2. påskedag. Påsken synger på sidste vers. Er hist og her ved at være lidt slidt. Ikke mindst er pynten ikke, hvad den har været. Den er faktisk blevet lidt sølle. De før så smukke kronblade på de gule påskeliljer ligner krøllet silkepapir.

En genoplivning er tiltrængt, så man også kan nyde den sidste påskedag i fulde drag med smuk pynt på bordet.

Mine påskeliljer stod fast i en fakir i et lille glas i dekorationen. Nu er det bare at hive dem op, plukke noget andet og stikke det i glasset som ny pynt. Jeg plukkede en håndfuld anemoner og et par snepryd, og resultatet blev en helt ny dekoration. Førstehjælp – som ny igen:

God 2. Påskedag – nyd den – der er et helt år til næste gang.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.