Velkommen til Skivholme

Du har forvildet dig ind på min nye blog – den er næsten ikke oprettet endnu – jeg er kun lige begyndt at lege med den  – men her vil der efterhånden dukke indlæg op om vores gård, Dalsgaard, og livet på landet i Skivholme.

Bloggen vil komme til at handle om mange ting:

Om vores små sorte Dexterkøer – og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad med oksekød – efter de har endt deres lykkelige græsfyldte liv.

Om vores Bed & Breakfast – og opskrifter på mine yndlingsbrød og boller, der kan bruges til både gæsternes og vores egen morgenmad.

Om haven – og opskrifter til at bruge de ting i køkkenhaven og fra hegnet, der i sæsonen er der i overflod.

Og om stort og småt hos os i en lille landsby mellem Århus og Silkeborg – og opskrifter på…..?

God fredag – kig ind igen. Forhåbentligt er der snart mere indhold på. Men man skal jo lige have lov til at komme i gang – ikke?

Karen

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Velkommen til Skivholme”

 1. Helt tilfældigt at jeg så dit link på facebook . Jeg må sige at jeg virkeli nød at læse alt du skrev , og se de meget flotte billeder , også opskrifterne så også spændende ud. Jeg bor i Saskatchewan Canada og har lidt svært at bagværket til at se sådan ud ….. ha ha vores mel er ikke det samme .
  Jeg vil prøve at følge hvis du skriver mere . God Påske

  Like

  1. Hyggeligt, at du kigger forbi 🙂 Nej, mel er ikke det samme over hele verden – du må eksperimentere, men det er jo også sjovt – især når det lykkes!
   Også en god påske til dig.

   Vh/Karen

   Like

 2. Hold da op Karen Jeg fulgte linket på din mail og en hel ny verden åbnede sig! Hvor er det dog godt gået!!
  Man blive bare så sulten af at læse det!

  Like

 3. Kære Karen
  Sikken lækker blog.
  Jeg er nu sign’et up til at følge dine skriverier 🙂
  Bedste hilsner
  Anette

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: