Velkommen til Skivholme

Du har forvildet dig ind på min nye blog – den er næsten ikke oprettet endnu – jeg er kun lige begyndt at lege med den  – men her vil der efterhånden dukke indlæg op om vores gård, Dalsgaard, og livet på landet i Skivholme.

Bloggen vil komme til at handle om mange ting:

Om vores små sorte Dexterkøer – og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad med oksekød – efter de har endt deres lykkelige græsfyldte liv.

Om vores Bed & Breakfast – og opskrifter på mine yndlingsbrød og boller, der kan bruges til både gæsternes og vores egen morgenmad.

Om haven – og opskrifter til at bruge de ting i køkkenhaven og fra hegnet, der i sæsonen er der i overflod.

Og om stort og småt hos os i en lille landsby mellem Århus og Silkeborg – og opskrifter på…..?

God fredag – kig ind igen. Forhåbentligt er der snart mere indhold på. Men man skal jo lige have lov til at komme i gang – ikke?

Karen

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Velkommen til Skivholme”

 1. Helt tilfældigt at jeg så dit link på facebook . Jeg må sige at jeg virkeli nød at læse alt du skrev , og se de meget flotte billeder , også opskrifterne så også spændende ud. Jeg bor i Saskatchewan Canada og har lidt svært at bagværket til at se sådan ud ….. ha ha vores mel er ikke det samme .
  Jeg vil prøve at følge hvis du skriver mere . God Påske

  Like

  1. Hyggeligt, at du kigger forbi 🙂 Nej, mel er ikke det samme over hele verden – du må eksperimentere, men det er jo også sjovt – især når det lykkes!
   Også en god påske til dig.

   Vh/Karen

   Like

 2. Kære Karen
  Sikken lækker blog.
  Jeg er nu sign’et up til at følge dine skriverier 🙂
  Bedste hilsner
  Anette

  Like

Der er lukket for kommentarer.